[CS16 - Support] Rang Admin Chat
Posted 21 May 2013 - 01:43 PM

:Descriere*: Cand un admin scrie sa ii apara gradul . Ex : [Detinator] Jamaica : bla bla bla
Imagini: -
Mod(ZM,HNS,DR,Normal)*: classic
Posted 21 May 2013 - 02:19 PM

Posted 21 May 2013 - 02:42 PM

Posted 21 May 2013 - 03:56 PM

Posted 21 May 2013 - 07:03 PM

Posted 23 May 2013 - 07:09 PM

Posted 26 May 2013 - 06:31 PM

detinator,co-detinator,zeu,semi-zeu,administrator,moderator,ajutator,incepator,slot
Posted 26 May 2013 - 08:51 PM

mi le faci si mie? plss?
detinator,co-detinator,zeu,semi-zeu,administrator,moderator,ajutator,incepator,slot
Detii server in comunitatea cs16 ?
In fine... lasa-mi gradele si accesele daca vrei sa ti-l fac!
Posted 27 May 2013 - 01:57 PM

Acum daca te uiti s-a descarcat un fisier sma,il deschizi cu notepad si te uiti la liniile:
new const g_Flags[ GROUPS ][ ] = { "abcdefghijklmnopqrstu", "abcdefghijklmnopqrst", "abcdefghijklmnopqrt", "bcdefgijklmnopqrst", "bcdefgijlmnopqrt", "bcdefgijmnopqr", "bcdefgijmnop", "bcefijmn", "b", "abi" }; new const g_Groups[ GROUPS ][ ] = { "Owner", "Co-Owner", "AmiraL", "Maresal", "GeneraL", "Colonel", "Maior", "Sergent", "Soldat", "Legend" };
Acum la new const g_Flags[ GROUPS ][ ] = pui accesele adminilor,toate intre "" si urmate de , in afara de ultimul.
Acum la new const g_Groups[ GROUPS ][ ] = pui gradele aadminilor,toate intre "" si urmate de , inafara de ultimul.
Numeri cate grade ai si la linia #define GROUPS care este chiar deaspura codului de mai sus pui numarul lor. Daca ai 10 grade pui #define GROUPS 10, daca ai 15 #define GROUPS 15. Sau poti sa imi lasi gradele si accesele si iti fac eu.
Dupa ce l-ai facut,salvezi modificarile si intrii aici: http://amx.freakz.ro/ , alegi fisierul si dai compile. Dupa accea descarci fisierul amxx si il pui in folderul plugin. In plugins ini adaugi numele lui.
Edited by Paradox., 27 May 2013 - 02:01 PM.
Posted 30 May 2013 - 03:58 PM

mi le faci si mie? plss?
Daca mai esti interesat lasa-mi sma de la amx_who pe care il ai!
Uite aici: http://www.2shared.c...admin_chat.html
Acum daca te uiti s-a descarcat un fisier sma,il deschizi cu notepad si te uiti la liniile:new const g_Flags[ GROUPS ][ ] = { "abcdefghijklmnopqrstu", "abcdefghijklmnopqrst", "abcdefghijklmnopqrt", "bcdefgijklmnopqrst", "bcdefgijlmnopqrt", "bcdefgijmnopqr", "bcdefgijmnop", "bcefijmn", "b", "abi" }; new const g_Groups[ GROUPS ][ ] = { "Owner", "Co-Owner", "AmiraL", "Maresal", "GeneraL", "Colonel", "Maior", "Sergent", "Soldat", "Legend" };
Acum la new const g_Flags[ GROUPS ][ ] = pui accesele adminilor,toate intre "" si urmate de , in afara de ultimul.
Acum la new const g_Groups[ GROUPS ][ ] = pui gradele aadminilor,toate intre "" si urmate de , inafara de ultimul.
Numeri cate grade ai si la linia #define GROUPS care este chiar deaspura codului de mai sus pui numarul lor. Daca ai 10 grade pui #define GROUPS 10, daca ai 15 #define GROUPS 15. Sau poti sa imi lasi gradele si accesele si iti fac eu.
Dupa ce l-ai facut,salvezi modificarile si intrii aici: http://amx.freakz.ro/ , alegi fisierul si dai compile. Dupa accea descarci fisierul amxx si il pui in folderul plugin. In plugins ini adaugi numele lui.
El vrea grade admin in chat, nu amx_who
Posted 30 May 2013 - 07:42 PM

Daca mai esti interesat lasa-mi sma de la amx_who pe care il ai!
El vrea grade admin in chat, nu amx_who
Ala este grade in chat,nu amx_who. Uitate mai atent. Daca esti paralel cu scriptingul,mai bine nu te bagi.
Edited by Paradox., 30 May 2013 - 07:49 PM.
- Bogdan ; likes this
Posted 30 May 2013 - 08:00 PM

Posted 30 May 2013 - 08:25 PM

Ala este grade in chat,nu amx_who. Uitate mai atent. Daca esti paralel cu scriptingul,mai bine nu te bagi.
Daca eram paralel nu imi bagam nasul aiurea! Nu m-am uitat peste el atent, ala e un plugin prea simplu rang_admin_chat.
Edited by -SiDeN-, 30 May 2013 - 08:27 PM.
Posted 31 May 2013 - 12:48 PM

Edited by Paradox., 31 May 2013 - 12:50 PM.
Posted 31 May 2013 - 07:42 PM

#include < amxmodx > #include < amxmisc > #define PLUGIN "rang_admin_chatt" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "aNNakin" #define GROUPS 12 enum Color { NORMAL = 1, GREEN, TEAM_COLOR, GREY, RED, BLUE, } new TeamName[ ][ ] = { "", "TERRORIST", "CT", "SPECTATOR" } // - - - - - - - - - - - #define GROUPS 12 new const g_Flags[ GROUPS ][ ] = { "abcdefghijklmnopqrstux", "abcdefghijklmnopqrstu", "abcdefgijmnopqrstu", "bcdefgijmnopqrsu", "bcdefijmnopqrsu", "bcdefijmnopqru", "bcdefijmnopqu", "bcdefijmnopu", "bcdefijmnou", "bceimu", "bcei", "b" }; new const g_Groups[ GROUPS ][ ] = { "Fondator", "Owner", "Co-Owner", "Loyalty", "Manager", "Moderator", "Maresal", "General", "Colonel", "Maior", "Helper", "Slot" }; // - - - - - - - - - - - new g_FlagsValue[ GROUPS ]; new bool:g_IsConnected[ 33 ]; new SayText, TeamInfo, g_maxplayers; public plugin_init ( ) { register_plugin ( PLUGIN, VERSION, AUTHOR ); register_clcmd ( "say", "hook_say" ); for ( new i; i < GROUPS; i++ ) g_FlagsValue[ i ] = read_flags ( g_Flags[ i ] ); SayText = get_user_msgid ( "SayText" ); TeamInfo = get_user_msgid ( "TeamInfo" ); g_maxplayers = get_maxplayers ( ); } public client_putinserver ( e_Index ) g_IsConnected[ e_Index ] = true; public client_disconnect ( e_Index ) g_IsConnected[ e_Index ] = false; public hook_say ( e_Index ) { static s_Said[ 192 ]; read_args ( s_Said, charsmax ( s_Said ) ); if ( equal ( s_Said, "" ) ) return PLUGIN_CONTINUE; remove_quotes ( s_Said ); static s_Name[ 32 ], i; get_user_name ( e_Index, s_Name, 31 ); for ( i = 0; i < GROUPS; i++ ) if ( get_user_flags ( e_Index ) == g_FlagsValue[ i ] ) { ColorChat ( 0, TEAM_COLOR, "^x04[^x04%s^x04]^x03%s^x04: %s", g_Groups[ i ], s_Name, s_Said ); break; } return ( i < GROUPS ) ? PLUGIN_HANDLED : PLUGIN_CONTINUE; } public ColorChat ( id, Color:type, const msg[], { Float, Sql, Result, _ }:... ) { static message[ 256 ]; switch ( type ) { case NORMAL: message[ 0 ] = 0x01; case GREEN: message[ 0 ] = 0x04; default: message[ 0 ] = 0x03; } vformat ( message[ 1 ], 251, msg, 4 ); message[ 192 ] = '^0'; new team, ColorChange, index, MSG_Type; if ( id ) { MSG_Type = MSG_ONE; index = id; } else { index = FindPlayer ( ); MSG_Type = MSG_ALL; } team = get_user_team ( index ); ColorChange = ColorSelection ( index, MSG_Type, type ); ShowColorMessage ( index, MSG_Type, message ); if ( ColorChange ) Team_Info ( index, MSG_Type, TeamName[ team ] ); } ShowColorMessage ( id, type, message[] ) { message_begin ( type, SayText, _, id ); write_byte ( id ); write_string ( message ); message_end ( ); } Team_Info ( id, type, team[] ) { message_begin ( type, TeamInfo, _, id ); write_byte ( id ); write_string ( team ); message_end ( ); return 1; } ColorSelection ( index, type, Color:Type ) { switch ( Type ) { case RED: return Team_Info ( index, type, TeamName[ 1 ] ); case BLUE: return Team_Info ( index, type, TeamName[ 2 ] ); case GREY: return Team_Info ( index, type, TeamName[ 0 ] ); } return 0; } public FindPlayer ( ) { for ( new i = 1; i <= g_maxplayers; i++ ) if ( g_IsConnected[ i ] ) return i; return -1; }
Dintre noi doi cel mai paralel esti tu iti garantez!
Posted 31 May 2013 - 07:59 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users