Anotimp : Vara
Motiv : 4Fun
Anotimp preferat : Intre vara si toamna
Motiv : Bate vantu frumos temperatura medie se formeaza o armonie frumoasa
Motiv : Este anotimpul in care fetele umbla din ce in ce mai dezbracate ( yuhuu ) , petrecem pana dimineata , caldura
Fiecare anotimp este frumos in felul lui desi mai mult imi place vara e mai frumos desi e cald in vacanta poti merge la mare undeva e mai fain pe cand si iarna este frumos vine revelionul craciunul nu imi place toamna pentru vremea posomorata.
Anotimpul meu preferat este vara
Motivul : Vacanta cea mare , 3 luni , fete mai putin imbracate si mai mult timp pentru CS16
Edited by Twist ;;, 14 May 2014 - 09:55 PM.
Advertisment verbal --> Nerespectare model
Anotimpul meu preferat este vara , deoarece in acest anotimp fac cat nu fac in toate celelealte 3
Edited by Twist @CS16, 29 June 2014 - 02:16 AM.
Advertisment verbal --> Nerespectare model
Anotimp : VARA
Motivul : Soare, distractie, si lucrul cel mai important...Marea !!! si plus ca in acest anotimp sunt nascut.
Motiv : Deoarece ai mai multe posibilitati sa iesi,iarna nu e asa...frig,alea alea..vara e alta chestie,o terasa,un suc..
Anotimp : Iarna
Motiv : ador zapada,alb=puritate,sanius(e placut sa te uiti la "pici"de 3-4 anisori infofoliti pana-n ochi),merg la munte,rad de spike(mananca zapada,se piteste etc)
Anotimpul meu preferat este Vara
Motivul deoarece ma duc cu prieteni la strand la o bere rece cand e mare caldura
Atunci ies toti afara pe la strand-uri mare piscine si e foarte frumos .
Edited by th3^me3, 25 July 2014 - 09:57 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users