Anotimp: Iarna
Motiv: Iarna am ma mult timp decat vara sa lenevesc la pc sunt sarbaoril de iarna, imi place sa ma dau cu sania.
Edited by Luv ya;x, 24 April 2014 - 08:55 AM.
edit la cerere.
Anotimp: Iarna
Motiv: Iarna am ma mult timp decat vara sa lenevesc la pc sunt sarbaoril de iarna, imi place sa ma dau cu sania.
Edited by Luv ya;x, 24 April 2014 - 08:55 AM.
edit la cerere.
anotimp preferat: Iarna
Reason:In unele zile nu mergi la scoala , bataie cu zapada + faci oameni de zapada ( cum spun eu :Faci design in zapada))
Anotimpul preferat: Vara
Motiv: Te bucuri de fiecare zi la maxim.
Edited by Luv ya;x, 24 April 2014 - 08:43 AM.
Avertisment verbal*Integral color.
Anotimpul preferat: Vara
Motiv: Vacanta...
edit.
Edited by Luv ya;x, 24 April 2014 - 07:44 AM.
Avertisment*Scris integral color.
Anotimp preferat: Vara
Motiv: E singurul anotimp cand nu exista scoala, cand totul e frumos afara si cald . Este singurul anotimp in care nu-ti dai seama in ce zi esti, nu te mai intereseaza ca e luni, ca e joi ( pt cei care nu lucreaza ). Plus ca mergi la mare, la balaceala cu fete, bikini
)
Super. Este cel mai frumos anotimp
Anotimpul meu preferat este vara . Atunci este cel mai frumos deoarece mergem la bazin ,jucam football in curtea scolii pana la 1-2 noaptea , iar cel mai important lucru este ca nu e scoala
Anotimpul meu preferat Vara
Motiv : Luam vacanta
Dar si Iarna e Frumosa Mai ales daca o petreci la munte
Anotimpul preferat: Primavara
Motiv: Ziua indragostitilor, ziua femeii. E minunat sa iesi afara cu prietenii dupa o lunga "hibernare" .
Anotimp : Vara.
Motiv : Se termină şcoala.. Am timp să fac ce vreau, merg pe ştrand, la rude, pe-afară, fără teme, fără stres.. Stau noaptea până târziu pe la PC, etc.. Ziua mea de naştere este vara.. 1 August .
Atât am avut de spus
0 members, 0 guests, 0 anonymous users