Salt la continut

Fotografie

Reclamatie vPolaR

• Topic inchis Acest topic e inchis
12 replies to this topic

torres ;

torres ;

Member

• Membru
  • 35 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 03-March 13
  • Country: Country Flag
Nick: jaxilike aka furzyBB
Steam (numeric*): STEAM_0:1:40777878
Servar: mix2
Data (zz/ll/aa) / Ora : 25.04.2013
Motivul banului: nu e vorba de ban aici
Adminul reclamat : vPolaR
Steam-ul adminului (numeric**): nu i l-am luat
Print in consola: poza 1 - http://www.girlshare.ro/32442188.9 , poza 2 - http://www.girlshare.ro/32442191.1

Sa incepem povestea . Eram eu cu RedFear pe server si deodata intra asa numitul vpolar si incepe sa dea mesaje cu amx_say ts3.cs16.ro mix2 sau kick . Atunci eu cu RedFear i-am spus ca noi am fost primii si ca nu jucam cu ts . In fine , am facut echipele , si cand sa dau start ma trezesc cu kick , a dat kick cam la tot serverul ceea ce nu mi se pare corect , va rog sa luati masuri ca m-am saturat de copii

Aceasta postare a fost editata de furzyBB: 25 April 2013 - 02:20 PM

sil

sil

Member

• Membru
  • 21 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 08-April 13
Asteptam decizia lui , dar stiu ca nu e la prima boacana...

I AM GOD.!

I AM GOD.!

Fost Moderator

• Retired
  • 1175 Postari:
  • 155 topics
  • Joined 19-September 12
asta nu e o boacana a procedat foarte corect mix-ul cu ts are prioritate in caz ca nu stiai
  • sTyLeftw. and stalingradN1 like this

Radashk

Radashk

Power Member

• Membru
  • 60 Postari:
  • 21 topics
  • Joined 24-February 13
a intrat a dat kick si dupa era afk...vpolar nu a organizat mixu deloc.

SHAYDEE

SHAYDEE

Advanced Member

• Membru
  • 124 Postari:
  • 34 topics
  • Joined 09-January 13
Dupa cum a si zis mTz , el va anuntat prin "amx_say" sa intrati pe ts sa puteti juca cu ts on , voi nu ati vrut asa a procedat la fel .. dupa mine eu nu as fi dat kick la nimeni as fi iesit eu de pe server si va lasam sa jucati mixu-l fara ts , dar dupa cum a zis ca are prioritate mixu-l cu ts trebuia sa faceti ce trebuia .

torres ;

torres ;

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 35 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 03-March 13
nu intelegeti , aveam echipele facute , polar a intrat si a zis cine nu intra ts kick , si cand a vazut ca nu e ales a dat kick la majoritatea playerilor , sau la toti nu stiu singur ca am fost printre primii care am luat kick , daca era de la inceput pe server si zicea cine nu intra ts kick , eu ieseam asa cum fac mereu , dar el vine pe mix-ul meu , pe echipele mele si imi strica joaca , m-am saturat de terminati (imi pierd cumpatul deja"

vPolaT

vPolaT

New Member

• Membru
  • 4 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 18-April 13
Da va-m dat kick aici e vina mea ca nu ma-m uitat ca celelate sv sunt goale , asa eram pe ts toti pe mix2 si am zis sa jucam pe mix2 pe sv... , fury si de ce suferi?... Nu e vorba ca nu am jucat stai linistit ca am si alte sv de mix pe care pot juca .. si + am chemat ... eu 10 cu ts on.
Cum spuneam da e vina mea.
Sil si cealalta reclamatie care mi-a facut fuego e total aiurea facuta... cum spunea si malasorte ...

Aceasta postare a fost editata de vPolaT: 25 April 2013 - 03:30 PM

torres ;

torres ;

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 35 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 03-March 13
nu sufar frate , caut dreptatea dupa ce dai kick degeaba , si daca erai baiat destept iti luai oamenii si te duceai pe alt server , ca erau aproape toate goale , si mix3 sau 2 pe ts erau la distanta de un click , ai vrut sa arati tu la playeri ca esti "admin" si faci tu "legea" , ma rog , nu mai comentez , sa se ia o decizie , eu nu vreau sa iei remove s-au chestii d-astea , vreau sa stii unde iti este locul

Aceasta postare a fost editata de furzyBB: 25 April 2013 - 03:40 PM

AnoNyMouS ;)

AnoNyMouS ;)

Member

• Membru
  • 49 Postari:
  • 17 topics
  • Joined 28-October 12
Incep eu primu sa va povestesc cum a fost in primu rand .( Fara minciuni cum baga vPolar).(Numele RedFear este al meu).
1.Primul admin intrat pe sv eram eu + ca i-am chemat pe toti la mix si le-am zis NO TS !
2.Cu usurinta vPolar intra el smecher si cu fite pe el ca un cocalar de Dorobanti si incepe sa zica intruna prin "amx_say Ts On sau kick "i-am echiplicat ca am fost primu si tot zicea ts on .
3. Dupa cateva min i-am zis daca a citit regulamentu si nu a mai raspuns. Din asta imi dau seama cum a luat el admin.
4.vPolar da kick la tot sv si incepe sa SUFERE!
5.Acest admin incopetent care a luat admin cred ca prin milogire Nu vreau sa mai fie in stafu nostru + ca injura intruna daca ii da cnv hs si zice ca nu are interp etc.
Mapetz te rog ia sanctiuni mai clare si mai drastice cu acest admin incopetent + ca se ia in gura cu toti admini + ca se baga peste alti admini cu comenzi esuate!.
Astept sanctiunea lui , ca e la prima abatere.Nu sunt pe acest staff de 2 zile sa faca el regulele cu mn .
P.S vPolar daca te mai prind ca mai vorbesti urat cu un player/admin pe sv sau il injuri nu te mai sanctionez DIRECT BAN PERMANENT sa iti fie clar!.
P.S.2.Din cate stiu eu ti-am zis ca mai sunt inca 2 sv goale de mix mix3,4.

Aceasta postare a fost editata de AnoNyMouS ;): 25 April 2013 - 04:20 PM

• torres ; and sil like this

vPolaT

vPolaT

New Member

• Membru
  • 4 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 18-April 13
Red de unde ai scoso asta cu injuratu? . Poate cateodata mai scriu o injuratura... dar nu sunt genul de om care sa injur fara sa glumesc , si cu serverele nu mi-ai spus nimic... si apropo tu ai jucat 1 data mix cu mine ... si ? faci gura mare ca sufar de interp .. etc? Cand o sa joci 3-4 mixuri cu mine o sa fie altceva.

AnoNyMouS ;)

AnoNyMouS ;)

Member

• Membru
  • 49 Postari:
  • 17 topics
  • Joined 28-October 12
Ba copile 1-2 mixuri ea mai gandestete bn cand nu aveai admin aveam numele AnoNyMouS (RedFear) si tot tu zici ca sufar de interp ai grija ca a 2 a oara ti-am zis ce iti fac si injuraturi in gluma ? Te rog eu lasa minciunile astea ca nu m-am nascut ieri. Nu stiu cine are mai multa experieta in adminat, sa decida owneru cand ti-am zis de 4 ori ca am fost primu pe sv si eu decid dc ai dat kick ? In plus astazi am intrat si eu pt cateva min sa joc un mix si tu strici toate mixurile. Te rog Citeste REGULAMENTUL ca nu l-ai citit. Mapetz si Sts sunt constienti ce admini sunt cu capu pe umeri.La faze de astea ti-as taia accesu de la adminat pe sv ca nu faci tu regulele pe sv.

AnoNyMouS ;)

AnoNyMouS ;)

Member

• Membru
  • 49 Postari:
  • 17 topics
  • Joined 28-October 12
In plus luna asta dau teze nu sunt disperat ca alti sa joc cs si sa las cartea sa ajung gunoier.Uitate in creenuri si vezi ce scrie acolo in amx_say ce am scris eu.

Aceasta postare a fost editata de AnoNyMouS ;): 25 April 2013 - 09:38 PM

Mapetz

Mapetz

Gamer Member

• Membru
  • 873 Postari:
  • 34 topics
  • Joined 10-August 11
vPolar, daca nu esti primu admin la mix, nu te bagi peste altu, (devii un player normal - sa zic asa), am auzit destule la adresa ta in ultimele 2 saptamani... ceea ce nu da bine deloc, asa ca de astazi 26/04/2013 pana in

03/05/2013 (1 saptamana) ai suspend ca sa inveti sa citesti regulamentu , si pentru ceilati inclusiv tu aveti aici un mic exemplu!

T/C

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi