[CS16] Like-uri
Posted 11 April 2013 - 03:23 PM

Nice worked cosmin

Posted 11 April 2013 - 03:27 PM

Te rog sa te calmezi cu comentarile gen "copilu ala",el primeste like pt. ca are "fani",cum de ex. la Verdeee sau la Eduart primesc like la posturi banale sa zic asa,pentru ca le place ca ei se dedica acestui forum,acelasi lucru e si aiciSigur e vorba de Ivan , copilu ala care primea like si la Pro/Contra
Mie mi-ar fi rusine , asta este clar un exemplu de "asa nu" .
Nice worked cosmin

Si nu el acela,este alcineva dar nu dau nume.
@ ON : Felicitari cosmine,asa trebuie facut cu toti acesti oameni disperati de like-uri

- Malefiq, Andyyyy, MARQUiZ and 4 others like this
Posted 11 April 2013 - 03:28 PM

@ FELICITARI pentru initiativa cosmine

Posted 11 April 2013 - 03:30 PM

Posted 11 April 2013 - 03:30 PM

Posted 11 April 2013 - 03:38 PM

Nu este nevoie sa dai nume . Care a facut-o sa ii fie rusine .Oare care "MOFO" a facut asa ceva
Felicitari cosmin701 pentru ca ai facut acest anunt, poate nu o sa mai fuga toti dupa like-uri .
- Why!? likes this
Posted 11 April 2013 - 03:41 PM

- bulaNNNNNNNN likes this
Posted 11 April 2013 - 04:17 PM

Posted 11 April 2013 - 04:25 PM

Raman neutru deoarece erau zile cand radeam pe tema asta,deoarece a ajuns intr-un punct destul de inalt,ceea ce demonstreaza multe.
- -SaGeTaToR- likes this
Posted 11 April 2013 - 05:51 PM

Posted 11 April 2013 - 06:06 PM

as fii curios sa vad unde am scris eu "datimi likeuri" ... daca tot vad ca nasa e cu gura pe mine si ma judeca desi inca nu inteleg de ce am mai putine .
ma nu sa supar sa imi trimiti o dovada prin PM sau chiar o poti posta aici sa ma fac de ras daca eu am scris undeva "Datimi likeuri" ...
nu ma fac pentru asa ceva oricum dar cred ca e singura comunitate asa jos scazuta mintal si aici vorbesc de unele persoane din staff (nu eduart sau verdee) care nascocesc asa idioteni pe cap
si vorba vine , daca cineva ar cere likeuri ce are ? in regulament nu scrie nu ai voie sa ceri likeuri doar voi aveti niste aberati de vai doamne ... va place sa aratati ca cine sunteti .
Nu scrie in regulament si nici nu ar trebui interzis, dar parerea mea cand se da like trebuie sa il meriti nu sa il ceri

Edited by Mr. MiNiMaL, 11 April 2013 - 06:16 PM.
Posted 11 April 2013 - 06:09 PM

ma nu sa supar sa imi trimiti o dovada prin PM sau chiar o poti posta aici sa ma fac de ras daca eu am scris undeva "Datimi likeuri" ...
nu ma fac pentru asa ceva oricum dar cred ca e singura comunitate asa jos scazuta mintal si aici vorbesc de unele persoane din staff (nu eduart sau verdee) care nascocesc asa idioteni pe cap
si vorba vine , daca cineva ar cere likeuri ce are ? in regulament nu scrie nu ai voie sa ceri likeuri doar voi aveti niste aberati de vai doamne ... va place sa aratati ca cine sunteti .
Posted 11 April 2013 - 06:47 PM

Sigur e vorba de Ivan , copilu ala care primea like si la Pro/Contra
Mie mi-ar fi rusine , asta este clar un exemplu de "asa nu" .
Nice worked cosmin
Te oftici ? Nu stiu care este copil dintre tine si Ivan ....Si te anunt ca de acum incolo toate cele 10 like-uri ale mele vor merge la Ivan
- DeSigNeR @RoTT, Instabil, Drogba and 11 others like this
Posted 11 April 2013 - 06:55 PM

Edited by SUD:Diez, 11 April 2013 - 06:57 PM.
- MARQUiZ likes this
Posted 11 April 2013 - 07:05 PM

@Nasa : nu cred că trebuia să "arunci cu noroi" fără dovezi

@On. Cred că singura soluţie ar fi scoaterea butonului

Edited by DeSigNeR @RoTT, 11 April 2013 - 07:06 PM.
- Instabil, MARQUiZ and Andrei; like this
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users