Frate mi sa acrit sa vad oameni din astia ca voi cum ma injura mix de mix si cum sufera la maxim , mai jos o sa pun niste screenuri de suferinta.
Primele doua sunt ciar referitoare la ce ai facut tu reclamatie mai sus , fiind si eu pe servar atunci:
1)
(dovada la ce ai primit tu kick , in ambele screenuri , eu zic ca esti nevinovat)
2)
(ai banuiala imi ceri frumos demo ,nu imi suferi mie copile . L-am avut on toata mapa , daca vrei til dau. )
3)

(Ma crezi unu din copii astia de pe servar , cand nu fac frag sa sufar de interp? )
4)

Ciar mi sa luat sa fiu injurat de niste ratati de toti morti, suferi de tine exact ca un copil de 12 ani .AStia nu sunt nervi pe care orice om ii are pan la o limita , tu injuri ca un ratat mix de mix de toti morti. Sa fii tu ba adminu lu peste, inlocu la cineva sa vezi cum e sa te injure unu de toti morti sa te vad pe tine atunci daca stai si te faci ca nu vezi ca sa te poti concentra la joc. Sa vedem cum mai e limita ta atunci sau a respectivului jucator? sti sa vi aici pe forum si sa o faci pea victima.
Sper sa ia o decizie in privinta sa.
Edited by MsD, 21 March 2013 - 12:36 AM.