Jump to content

Photo

[Reclamatie] SERESHK da acum avea numele S.

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

zerkaN_

zerkaN_

Power Member

• Membru
  • 61 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-January 13
  • Country: Country Flag
Nick:f0rgetiZsoGouD
Steam (numeric*):STEAM_0:0:55360631
Servar:mix2.cs16.ro
Data (zz/ll/aa) / Ora :20.03.2013 , 21:48
Motivul banului:nu am luat ban am luat kick
Adminul reclamat :SEREZHKW aka S.
Steam-ul adminului (numeric**):nu il stiu
Print in consola: http://i.imgur.com/xGyJm9c.png

Deci sa incepem Eram pe sv si aparam bmb in tunel veneau 2 si l-am luat pe el dupa mi-a dat kick multumesc cer sa i se dea remove cel putin 7 zile

Edited by zerkaN_, 20 March 2013 - 10:00 PM.

igoodlo

igoodlo

Member

• Membru
  • 13 posts
  • 3 topics
  • Joined 02-March 13
TI-AM DAT KICK PT CA COMENTAI SI MA INJURAI :P

igoodlo

igoodlo

Member

• Membru
  • 13 posts
  • 3 topics
  • Joined 02-March 13
SI IN PLUS NU AI DOVADA CA EU TI-AM DAT KICK :P

zerkaN_

zerkaN_

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 61 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-January 13
haide sa incepem cu inceputu' in primu rand nu te-am injurat sau daca te-am injurat arata dovada + ca ai zis ca suntem frati si am vazut la tn in pc ca tu ai dat kick deci mai bn nu mai mintii atat ca nu e bn deloc si ce e drept si eu injur sunt si eu om si nervii mei au o limita

limb0s

limb0s

Master Member

• Membru
  • 2393 posts
  • 242 topics
  • Joined 17-July 11
Frate mi sa acrit sa vad oameni din astia ca voi cum ma injura mix de mix si cum sufera la maxim , mai jos o sa pun niste screenuri de suferinta.

Primele doua sunt ciar referitoare la ce ai facut tu reclamatie mai sus , fiind si eu pe servar atunci:

1) Posted Image(dovada la ce ai primit tu kick , in ambele screenuri , eu zic ca esti nevinovat)
2)Posted Image(ai banuiala imi ceri frumos demo ,nu imi suferi mie copile . L-am avut on toata mapa , daca vrei til dau. )
3)Posted Image(Ma crezi unu din copii astia de pe servar , cand nu fac frag sa sufar de interp? )
4)Posted Image

Ciar mi sa luat sa fiu injurat de niste ratati de toti morti, suferi de tine exact ca un copil de 12 ani .AStia nu sunt nervi pe care orice om ii are pan la o limita , tu injuri ca un ratat mix de mix de toti morti. Sa fii tu ba adminu lu peste, inlocu la cineva sa vezi cum e sa te injure unu de toti morti sa te vad pe tine atunci daca stai si te faci ca nu vezi ca sa te poti concentra la joc. Sa vedem cum mai e limita ta atunci sau a respectivului jucator? sti sa vi aici pe forum si sa o faci pea victima.

Sper sa ia o decizie in privinta sa.

Edited by MsD, 21 March 2013 - 12:36 AM.

zerkaN_

zerkaN_

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 61 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-January 13
Coae dupa cum spuneam nervi mei au o limita eu nu injur deca cand ma enervez rau si nu din caiza ca.injuram mia dat kick mia dat.kick ca sa enervat ca lam luat pe el din aia doi ca stateam langa el.ca noi suntem frati
si team injurat ca tu ieseai cu tinta pe mn dar asta.nu are leg. cu topicu asta si nu injur mix de mix decat cand is foarte nervos de afara

Edited by zerkaN_, 21 March 2013 - 08:04 AM.

Perc1uN

Perc1uN

Addicted Member

• Banned
  • 251 posts
  • 78 topics
  • Joined 16-August 12
Baieti eu nustiu cum puteti da admin la asa copii.....
Astia mai bine s'ar batea acasa de cat sa faca atata galagie pe forum:))

zerkaN_

zerkaN_

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 61 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-January 13
Perciun aici nu mai isde acord cu tn eu am admin pe mix de.cand era owner miorau si acum vine el rpd si am zis dc iam dat ban sa vedem ce zice mapetz

limb0s

limb0s

Master Member

• Membru
  • 2393 posts
  • 242 topics
  • Joined 17-July 11

Coae dupa cum spuneam nervi mei au o limita eu nu injur deca cand ma enervez rau si nu din caiza ca.injuram mia dat kick mia dat.kick ca sa enervat ca lam luat pe el din aia doi ca stateam langa el.ca noi suntem frati
si team injurat ca tu ieseai cu tinta pe mn dar asta.nu are leg. cu topicu asta si nu injur mix de mix decat cand is foarte nervos de afara

Asta sunt niste vrajeli de doi bani ce zici tu , cand ai inceput sa injuri iara ca un ratat erai deja in mix in fine asta , spune frate daca vrei demo til postez si cu asta basta.

Mapez sper ca ai dovezi suficiente..

zerkaN_

zerkaN_

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 61 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-January 13
Tineti coae demo nu am nev de el si nu aveam nici o banuiala.despre.tn doar eram nervos.ca mai luat =))

Mapetz

Mapetz

Gamer Member

• Membru
  • 873 posts
  • 34 topics
  • Joined 10-August 11

SI IN PLUS NU AI DOVADA CA EU TI-AM DAT KICK :P

uite dovada: 03/20/2013 - 21:47:24: [admincmd.amxx] Kick: "S.<1803><STEAM_0:0:57415385><>" kick "f0rgetiZsoGouD<1822><STEAM_0:0:55360631><>" (reason "")

Cat despre injuraturi...deja am ajuns imun la prostia voastra...daca nu va puteti abtine sa nu injurati, mergeti la baie, bagati capu in buda, trageti apa, si linistitiiva draq ca nu sunteti pe maidan!(scz de limbaj da m-am saturat de topicuri dastea fara rost!)

Incercati sa nu mai injurati si sa fiti mai uniti...sunteti admini ca sa faceti ordine pe server nu mizerie!

T/C

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users