[Alcool] • Only STAFF
Started By
1234
, Jul 07 2011 10:41 AM
Posted 16 December 2011 - 10:06 AM

Posted 16 December 2011 - 04:27 PM

daca e sa intram cu admin acoperit si cu nume ciudat si nu isi da seama, mai ales cand nu sunt admini pe server ii facem demo ii prindem si gata 
si aia cu b.u. inca ii asteptam mesajul... am observat ca isi da slap si la un moment moare si dupa inca mai da slap...am problema cu consola cei care mor sau ies de pe sever imi da inainte..
edit... si freeze tu ce crezi ca nu se uita in fiecare runda in amx_who?? sa vada daca foloseste sau nu butonu ??
))))

si aia cu b.u. inca ii asteptam mesajul... am observat ca isi da slap si la un moment moare si dupa inca mai da slap...am problema cu consola cei care mor sau ies de pe sever imi da inainte..

edit... si freeze tu ce crezi ca nu se uita in fiecare runda in amx_who?? sa vada daca foloseste sau nu butonu ??

Edited by eXpLoSiOn @ CS16, 16 December 2011 - 04:29 PM.
Posted 16 December 2011 - 05:42 PM

Voi spuneti aici despre B.u. ca joaca cu wall la buton si asteptati sa-l prindeti, si tot aici vreti ca el sa va lase reply la ideea cu abuzul de slap ? In primul rand, B.u nici nu stie parola de la staff only.
Posted 16 December 2011 - 07:31 PM

Posted 16 December 2011 - 08:20 PM

Sa nu ii spuneti parola de la staff lui b.u. si bya sa nu vada ce am vb aici...(parerea mea)
Posted 17 December 2011 - 08:16 AM

Posted 17 December 2011 - 10:32 AM

Vreau sa imi cer scuze fata de adminul slabutul si sa ii pun inapoi gradul de Matol. Activitatea lui forum/server e foarte mare si nu merita downgrade pentru un codat sa spun asa. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa faceti si voi ca el, ban direct fara dovada.
Posted 17 December 2011 - 11:11 AM

Da e foarte buna o atentionare din care sa invete toti !
Un demo de 3 - 4 secunde nu omoara pe nimeni
Un demo de 3 - 4 secunde nu omoara pe nimeni

Posted 17 December 2011 - 11:43 AM

Mie una, mi se pare o rusine sa vina un player, anume Rasplans si sa ne lase impresia lui la anunturi administrative despre problema cu adminii/codati, votemapul automat s.a.m.d.Si eu vreau sa avem macar 2 admini dimineata, dupa-amiaza,seara, noaptea! Dar sa fim seriosi, nu se gaseste nimeni ptr asa ceva. Asa ca macar noi, astia care suntem in staff sa facem in asa fel incat playerii sa ramana cu o impresie buna atat despre server, cat si despre staff.
Only my opinion.
Only my opinion.
Posted 17 December 2011 - 12:25 PM

Ar fi chiar o idee buna...dar nu prea gasesti admini care sa stea dimineata...si care sa fie si seriosi.........
Posted 17 December 2011 - 08:16 PM

Va rog frumos luati masuri cu adminul bYa<3, are un limbaj de grajd + nu are grija de codati ii spuneam in chatul adminilor sa ii faca ss unui player si se facea ca nu auzea!
Posted 17 December 2011 - 08:22 PM

Te asteptam cu ss , dovezi clare nu vorbe .
EDIT :

Convorbirea dintre bYa.<3 si fast . Sa va explic si pe romaneste . Fast i-a facut pozele lui bya . bya a dat pozele pe mess . Probabil , fast ori nu le-a vazut ori a vrut sa nu le vada , a fugit pe server si i-a dat ban . bya a venit sarmanul la mine si mi-a dat tot ce este mai sus . Fast maica fi mai atent .
Inca ceva despre acest baiat . Afirmatiile lui freeze : Nu stiu de ce nu a mers sa bag pe shareimagine.ro da am dat copy paste de pe mess nu e nimik modificat
ANNdrEii ;x: Va rog frumos luati masuri cu adminul bYa<3, are un limbaj de grajd + nu are grija de codati ii spuneam in chatul adminilor sa ii faca ss unui player si se facea ca nu auzea!
ANNdrEii ;x: scris de Freeze @ CS16
ANNdrEii ;x: astept o explicatie
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: nu eram atent
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: la chat
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: credema
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: eram
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: concentrat
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: la joc
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: si iam facut
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: poze lu ala.
Ce aveti cu el ? mi-e mi se pare foarte simpatic si mereu tine red .
EDIT :

Convorbirea dintre bYa.<3 si fast . Sa va explic si pe romaneste . Fast i-a facut pozele lui bya . bya a dat pozele pe mess . Probabil , fast ori nu le-a vazut ori a vrut sa nu le vada , a fugit pe server si i-a dat ban . bya a venit sarmanul la mine si mi-a dat tot ce este mai sus . Fast maica fi mai atent .
Inca ceva despre acest baiat . Afirmatiile lui freeze : Nu stiu de ce nu a mers sa bag pe shareimagine.ro da am dat copy paste de pe mess nu e nimik modificat
ANNdrEii ;x: Va rog frumos luati masuri cu adminul bYa<3, are un limbaj de grajd + nu are grija de codati ii spuneam in chatul adminilor sa ii faca ss unui player si se facea ca nu auzea!
ANNdrEii ;x: scris de Freeze @ CS16
ANNdrEii ;x: astept o explicatie
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: nu eram atent
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: la chat
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: credema
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: eram
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: concentrat
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: la joc
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: si iam facut
JuSt A LiTle StAr[gIuLkY] iulian: poze lu ala.
Ce aveti cu el ? mi-e mi se pare foarte simpatic si mereu tine red .
Edited by SlabutzuuL <3 CS16, 17 December 2011 - 08:54 PM.
Posted 17 December 2011 - 08:44 PM

ti-ai invatat lectia?
)
doar sa stai 5 minute pe sv cand e si ea ca nu face nimic si o sa va arat dovezi cum vb

doar sa stai 5 minute pe sv cand e si ea ca nu face nimic si o sa va arat dovezi cum vb

Posted 17 December 2011 - 08:59 PM

Nu are o traba cu adminatul nu da vot nu face absolut nimic...si cu limbaju o sa fac ss ca sa iti demonstrez tie ca tie iti trebuie dovezi sa

Posted 17 December 2011 - 08:59 PM

Posted 17 December 2011 - 09:11 PM

Posted 18 December 2011 - 02:53 AM

Am si eu o intreabare, tot vroiam sa o pun dar uitam mereu 
Grenada Smoke de ce este interzisa?
Am vazut ca e interzisa numai la noi
@Edit: ma rog..si inca cateva servere..

Grenada Smoke de ce este interzisa?
Am vazut ca e interzisa numai la noi

@Edit: ma rog..si inca cateva servere..
Posted 18 December 2011 - 07:57 AM

freeze si asa este lag pe server, daca nu ar fi restrictionat smoke-ul, mai mult de 5 playeri n-ar juca.
slabu, baiatu' o fi simpatic, dar e cam suspect de cod, asa ca pana la simpatie, ar fi bine sa ne uitam pe el.
@ printurile nu-mi dovedesc nimic, si eu m-as enerva daca i-as da la unu' pozele, si el se face ca bate vantul. pe mess fiecare vorbeste cum doreste, chit ca se injura, chit ca se alinta unul cu celalalt. daca spuneti ca bya vorbeste urat pe server, veniti aici cu printuri la consola.
slabu, baiatu' o fi simpatic, dar e cam suspect de cod, asa ca pana la simpatie, ar fi bine sa ne uitam pe el.
@ printurile nu-mi dovedesc nimic, si eu m-as enerva daca i-as da la unu' pozele, si el se face ca bate vantul. pe mess fiecare vorbeste cum doreste, chit ca se injura, chit ca se alinta unul cu celalalt. daca spuneti ca bya vorbeste urat pe server, veniti aici cu printuri la consola.
Edited by abcdf, 18 December 2011 - 08:14 AM.
Posted 18 December 2011 - 08:27 AM

Faceti print-uri @ server..pe messenger fiecare poate vorbi cum vrea.
Veniti cu dovezi si aplicam regulamentu`
Veniti cu dovezi si aplicam regulamentu`

Posted 18 December 2011 - 09:51 AM

Cum ar fi sa dea un team intreg smoke ? asa de amuzament... ar cadea serverul parerea mea

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users