Jump to content

Photo

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Cand ti-am dat bai gag . Inventezi asa non stop .

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 posts
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
  • Country: Country Flag
sa se uite in logo ieri pe nuke si ai sa vezi

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Incetati sa va mai certati de la niste copilarii serios..fiecare a gresit si fiecare are dreptate intr-un fel sa incepem cu explosion..daca aveai treaba trebuia sa dai disconnect pur si simplu si numai ajungeam aici, teacher - stim ca ai o varsta dar te rog eu respecta-ne asa cum suntem noi copii..pentru ca si tu ai fost la randul tau ca noi :D..in fine daca el era afk trebuia sa te ocupi tu de codat sau ce era acolo, slabutu` numai reprosa ca X sau Y sta 10 minute sau 400 de ore,atata timp cat iisi face treaba in acele minute totul e bine. In rest nu stiu..nu va mai certati de la niste chestii banale..nu am eu 40 de ani dar cred ca toate astea au fost niste copilarii si ar trebui sa o incetam ..suntem o familie, nu niste dusmani. Cu stima 1234 !

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Deci in primul rand sa lamurim o chestie. Vreau sa-l respectati pe Teacher pt motivul ca nu este un "pusti" ca noi toti, 1 la mana are o familie, 2 la mana are si un copil de care trebuie sa aiba grija. Teacher este unul din putinii admini care nu ne-au dezamagit pe tot parcursul colaborarii si si-a facut treaba ori de cate ori a fost nevoie, din cate stiu eu.

Explosion, din acest moment accesul tau va fi trecut pe nick si parola.Sa ma contactezi pe mess. Chiar daca uneori si noi care avem accesul pe steam ne-am mai schimbat numele, am stiut sa ne facem treaba, sa dam un gag, sa urmarim un player atunci cand altii il raporteaza.

Hai sa nu incepem sa o dam in suferinte de genul " eu ma retrag pt ca x are voie si eu nu, cer remove pt ca y e favorizat, imi bag .. in .." etc . Si va rog cand aveti o problema, contactati-ne pe noi, sa lamurim, nu vorbiti intre voi pt ca nu se rezolva nimic.

edit. Adminii, as vrea sa-mi spuneti parerea voastra despre adminul Assas1n .

Edited by abcdf, 13 December 2011 - 08:17 PM.

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 posts
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
logic ca mam si ocupat de codat dar nu suport omu care se lauda ca are x ore cand el doarme ca spectator si inca o chestie de cand admini fara ban nu se uita pe codati?nu asa cresti in grad facanduti treaba?

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Imi cer scuze . Altceva numai am nimic de zis

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
ma teacher nu ma laud ca am 100 ore si stiu ca dintre ele 98 sunt sigur jucate!!

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11

edit. Adminii, as vrea sa-mi spuneti parerea voastra despre adminul Assas1n .

Sunt mai importante fragurile decat sa schimbe harta + limbaj de cartier

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Trebuie sa il monitorizam putin pe assasin asta ca e cam aerian..

Lav :x

Addicted Member

• Membru
  • 331 posts
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
@FreeZe @ CS16 Nu conteaza cat esti de vechi pe server daca teacher era on si slabutul era afk trebuia sa se ocupe Teacher de codat sau ce trebuia facut si sa nu faca atata zarva.Ar fi cazul ca voi doi sa terminati toate discutiile , ca sa nu trebuiasca sa va sanctionez.Astept reply cu ce aveti de zis si terminam cu asta:|

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 posts
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11
Frate fiti mai intelegatori.Daca intre voi nu puteti fi,ce vrei de la un player?Plm suntem intre noi,daca a gresit unu' incearca si tu sa il ajuti,DACA poti,nu il lua repede la ****.Fiti mai buni :)

@asasin nu merita admin.Da vote cum vrea pla lui fara sa intrebe pe nimeni,erau 6 oameni pe sv el baga vote d2,si da accept din prima...E pe **** lui.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Ai dreptate lav dar tocmai asta nu a facut si s a enervat...

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
lav...asta credeam si eu ca trebuia sa faca teacher, cat am lipsit eu , sa faca ce trebuia...nu sa incepa sa ma injure cand am revenit...............dar in fine nu mai conteaza, eu sunt de vina ca am luat admin... mai bine jucam normal si cred ca era mult mai bine...........

Addicted Member

• Membru
  • 331 posts
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
Va rog pe amandoi sa incheiati aceasta cearta inutila.Teacher toti adminii sunt egali in drepturi chiar daca aveti ranguri diferite respectativa, daca aveti anumite conflicte intre voi adresati-va ownerilor/detinatorilor sa le putem rezolva pe cale amiabila.Am incheiat orice discutie despre acest subiect.Va astept cu alte probleme legat de staff.Multumesc

Cu respect
Lav ;x

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
deci eram pe server pe de_inferno si sa pus BmB si b.u. zice el sa ajunga mai repede sa gandit sa deschida slapmenu si sa abuzeze comanda...
Na si dovada:
Posted Image

Addicted Member

• Membru
  • 331 posts
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
il astept pe B.u cu un reply sa se justifice pentru comanda efectuata, in caz contrar vom lua masurile necesare.

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
ce e haios este ca dupa ce isi da slapuri moare singur =]] . In orice caz asta nu se face :|

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
dar bu asta cum a luat admi ? la campania aia cu 15 admine steam?

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
A luat ca i-a dat lama lui Afro..

PS: Uitati-va pe B.u. si pe bya<3 ..astia joaca la buton,incercati sa ii prindeti.

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
de bya stiam si il pandesc de mult da pe b.u. nu l-am mai vazut de mult timp

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users