Jump to content

Photo

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 posts
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11
o pla roz din fier cu luminite?:X ...Am si eu una,doar ca nu'i roz,lumintele sunt optional :-"

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
  • Country: Country Flag
=)) la pachet

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
:)))) Totusi are dreptate ... Unii se chinuie si stau cu orele pe sv si vin astia fac o ora si primesc admin ... nu e prea corect ( ma refer la cei cu steam ) .
Resptect ddjj ! <3

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Nu intelege gresit Okapi. Am facut campania cu adminii pt cei care detin steam ca sa formam un staff competent, cred ca toti ne dorim lucrul asta, dar vad ca e cam imposibil. Majoritatea carora le-am dat accesul ori jucau cu cod ori erau inactivi. Baza serverului suntem cei de acum, si sper sa ramanem in echipa asta.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Dupa mine... campania steam trebuie inchisa...numai eu am descoperit 2 admini cu cod...mai bine cine vrea admin 30 h si primeste...iar pana se vor strange admini capabile ramanem cum a zis abcdf in echipa asta

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
///////////////////

Edited by FreeZe <3 CS16, 09 December 2011 - 11:49 AM.

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Visam ca fac rap si eram tare de tot .

Edited by SlabutzuuL <3 CS16, 09 December 2011 - 11:59 AM.

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Va rezolvati problemele pe messenger.

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Astazi 09.12.2011 s-au avansat toate adminele @ Mos craciun..am vrut sa astept momentul dar cred ca am exagerat putin..multumim celor care ne ajuta si care ne vor ajuta in continuare !

EDIT: Maririle au fost pe MERIT ! de la ultima avansare am instalat un plugin impreuna cu afro si abcdf si am monitorizat toate comenzile voastre si tot ce a tinut de activitate ( redirecte , forum , server ) , altii au fost avansati pentru ca au fost activi pe server, altii ca au fost activi pe redirecte....nu vreau sa dau nici un nume pentru ca nu vreau sa ziceti ca favorizez pe cineva..voi va stiti intre voi si stiti cel mai bine unde ati fost activi si unde nu !
Multumesc o seara placuta :*

Edited by 1234, 09 December 2011 - 08:07 PM.

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 posts
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
TeacheR si explosion, as vrea sa aud motivul pentru care sunt discutii intre voi !

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11

Numai dati pro-uri la cei care nu indeplinesc conditiile ( 30 de ore ) sau macar vreo 25 :|, de exemplu Hard Rock care avea 17 ore ati votato toti ca e fata ( si era dar de aia cu cuc ) si a prinso marius si abcdf cu wall'..multumesc

....Nu inteleg dc ii dati pro lu johny.fill cand a facut cererea avea 19 ore azi avea 3 ore numai din spectator..am pus si dovada la cererea lui de admin...
Daca face 2-3 cereri ban gata e zeu?
una spunem alta facem...si cei care stau des pe sv gen explosion sau slabutzuu stiu ca nu merita daia au dat contra..

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Pentru ca el se ocupa de codati chiar daca nu are admin. Verifica thread-ul cereri ban si convinge-te. Si in plus ne ajuta cu redirectele.

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 posts
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
abcdf, deci discutile intre mine si teacher sta cam asa,... ieri eram pe server de la 3-4 ,nu conteaza, seara pe la 6-7 am schimbat numele si am jucat vro 6-7 runde cu un nume...in fine nimic pana aici dupa ce au trecut alea 6-7 runde am schimbat numele inapoi in eXpLoSiOn si am plecat ca ma chemat maicamea sa fac ceva, era un codat pe server si iam zis sa astepte putin ,e si a inceput sa tipe ca imi taie netu =]].... in fine, am schimbat numele in eXpLoSiOn si am plecat de la calculator vro 10 minute , normal ca mam pus spec ca am stiut ca vin repede inapoi ,greaseala mea ca nu am dat quit in consola ca nu se mai ajungea aici, dupa am venit inapoi si se schimase harta si cum ma bag la joc ma ia teacher cu " eXpLoSiOn de ce p*** mea ai admin ? sa stai spec? fati treaba..." pacat ca nu am facut ss, e in fine mia zis teacher ca nu adminez bine ca nu ma uit pe codati si mai stiu eu ce, *p.s. am vro 15+ banuri in 2 saptamani si jumate...cred ca e destul la cat de activ am fost ( 2-3 ore pe zi )... in fine cam atat am avut de zis daca am uitat ceva sa completeze si teacher!!

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
pfff at hai sa redeschidem campania cu 2 ore ce mai conteaza johny nici o saptamana nu are pe sv...mrg eu doar am spus...am luat prea multe tepe cu admini codati si totusi dam admine f usor :P

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
In legatura cu explosion . Are dreptate . Teacher sta 3-4 ore pe saptamana si in alea se crede zeu printre admini . :-j !

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Adevaru e ca..daca el nu era in momentu ala..TeacheR nu putea avea el grija? trebuia sa se agite atat.si sa injure ( daca e adevarat) ...
Nu e zeu Slabutzuu..dar fiind mai vechi decat noi, vrea sa ne ocupam noi mai mult decat cei mai vechi..:)

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Parerea ta ... Parerea mea este ca se crede superior fata de ceilalti . Daca te crezi mai bun , mai smecher , mai talentat te rog pastreaza pt tne :-j

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 posts
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
Ba baiatule eu cat stau pe sever imi fac treaba pe voi va doare in pwla cand zice careva ca e x y codat ii dati gag asa ca numai comentati ca vam urmarit pe toti si stiu in ce fel adminati si ai vreo problema ca ma cred zeu explosion? Apropo cu 3-4 ore pe saptamana slabule eu am si familie nu sunt copil ca altii sa stau numai pe cs,cui nu ii convine ceea ce am spus poate sa imi dea remove.

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 posts
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
In primu rand pretenas . Ce te intereseaza pe tine ce fac eu ? Daca vreau stau 24 de h pe cs . Ai ceva impotriva ? In al doilea rand toata lumea a pastrat un limbaj adecvat . In al 3 rand Vreau un ss sau sa imi spui tu cine a dat gag ma cand a zis x sau y ca e cineva codat .

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 posts
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
Tu mi-ai dat chiar mie gag asa ca......cu motivu cumparati admin si nu ma intereseaza poti sa stai non-stop da vad ca pe tine te intereseaza cat stau eu...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users