abcdf, deci discutile intre mine si teacher sta cam asa,... ieri eram pe server de la 3-4 ,nu conteaza, seara pe la 6-7 am schimbat numele si am jucat vro 6-7 runde cu un nume...in fine nimic pana aici dupa ce au trecut alea 6-7 runde am schimbat numele inapoi in eXpLoSiOn si am plecat ca ma chemat maicamea sa fac ceva, era un codat pe server si iam zis sa astepte putin ,e si a inceput sa tipe ca imi taie netu =]].... in fine, am schimbat numele in eXpLoSiOn si am plecat de la calculator vro 10 minute , normal ca mam pus spec ca am stiut ca vin repede inapoi ,
greaseala mea ca nu am dat quit in consola ca nu se mai ajungea aici, dupa am venit inapoi si se schimase harta si cum ma bag la joc ma ia teacher cu " eXpLoSiOn de ce p*** mea ai admin ? sa stai spec? fati treaba..." pacat ca nu am facut ss, e in fine mia zis teacher ca nu adminez bine ca nu ma uit pe codati si mai stiu eu ce,
*p.s. am vro 15+ banuri in 2 saptamani si jumate...cred ca e destul la cat de activ am fost ( 2-3 ore pe zi )... in fine cam atat am avut de zis daca am uitat ceva sa completeze si teacher!!