Mi-as lua cea mai tare masina si mi-as deschide o firma profitabila-

[CS16] - Ce ai face daca ai castiga 1 milion de euro?
Started By
pIcIu
, Feb 09 2013 08:55 AM
Posted 25 February 2013 - 12:08 AM

Posted 01 March 2013 - 10:11 PM

- Mia-s lua o masina
- as investi in pc (casti , mouse , rami , placa video , procesor , etc)
- in casa
- si multe altele
Posted 02 March 2013 - 02:13 AM

Daca as castiga 1 milion de euro as face asta:
1) - o masina noua.
2) - o vila cu piscina
3) - restu ias investi intr-o afacere!
1) - o masina noua.
2) - o vila cu piscina
3) - restu ias investi intr-o afacere!
Posted 02 March 2013 - 07:40 PM

Posted 07 March 2013 - 09:33 PM

Posted 10 March 2013 - 03:16 AM

DACA as castiga un milion de euro....
1) As dona o suma mare la spitale si adaposturi pentru copii cu probleme sau boli
2)mias cumpara o casa si o masina nu prea de fitze
3) As merge direct in Egipt la Piramide
1) As dona o suma mare la spitale si adaposturi pentru copii cu probleme sau boli
2)mias cumpara o casa si o masina nu prea de fitze
3) As merge direct in Egipt la Piramide
Posted 10 March 2013 - 09:32 PM

Posted 11 March 2013 - 08:24 AM

In viata sunt lucruri mult mai necesare decat dorintele.
M'as realiza,ca tot omul la casea mea si ca in ziua de azi s-a trecut de la " Cine nu are masina " nu exista,mi-as achizitiona una . De ce nu existi fara masina ?
Cati dintre voi ati avut fara sa vreti " Criza asta m-a doborit " ?
Cati dintre voi ati stat zezi de minute la o trecere de pietoni pentru ca numarul masinilor care circular crestea continuu ?
Voi credeti ca ei nu au bani ? Totul e relativ .
Revenind la "suma picata din cer" i-as cheltui cu cap,si o parte i-as dona pentru in ca lumea asta sunt oameni foarte neajutorati care se bucura si la o felie de paine ...
M'as realiza,ca tot omul la casea mea si ca in ziua de azi s-a trecut de la " Cine nu are masina " nu exista,mi-as achizitiona una . De ce nu existi fara masina ?
Cati dintre voi ati avut fara sa vreti " Criza asta m-a doborit " ?
Cati dintre voi ati stat zezi de minute la o trecere de pietoni pentru ca numarul masinilor care circular crestea continuu ?
Voi credeti ca ei nu au bani ? Totul e relativ .
Revenind la "suma picata din cer" i-as cheltui cu cap,si o parte i-as dona pentru in ca lumea asta sunt oameni foarte neajutorati care se bucura si la o felie de paine ...
- Eu si Nimeni Altu and 20CmRecords like this
Posted 11 March 2013 - 10:44 PM

Posted 13 March 2013 - 06:44 PM

Daca as castiga un milion de euro mi-as face toate poftele si as devenii cel mai lenes om
Poate cu ocazia asta ma mai pun si eu ceva pe mine ca in ritmul actual o sa devin piele si os in 2 ani
Si nu in ultimul rand o sa fac putina caterinca de colegul meu care joaca saptamana de saptamana la lotto si nu castiga.Si de ce nu, sa ajut anumite persoane pentru ca sunt multi care au nevoie de ajutor si parerea mea este ca, daca ne-am descurcat pana acum cu banii actuali am putea sa ne facem un fond de cheltuiala pentru ajutorarea celorlalti.

Posted 17 March 2013 - 03:39 PM

Posted 17 March 2013 - 10:26 PM

Sa fiu sincer chiar m-am gandit de multe ori . Oricum , orice suma ar fi , mi-as finaliza studiile , o parte din bani i-as "baga" intr-un adapost de animale ( pentru ca in RO situatia animalelor lasa de dorit ) si probabil o casa undeva ( dar nu exagerat), o masina , cam ce ar face toata lumea . Mi-as dori totodata sa vizitez cel putin Europa , dar sa stau minim 1 luna in fiecare tara , nu pe fuga .
- Chubiii X likes this
Posted 24 March 2013 - 03:23 PM

Sincer , nu prea cred ca e posibil dar daca as castiga , mi-as face toate poftele , si poate as dona si comunitatii , dar primul lucru care l-as , mi-as deschide un server in CS16 , hostat pe cel putin 2 ani

Posted 26 March 2013 - 03:17 PM

Stiti vorba aia "Nu visa ca sa nu ai deziluzii"
Sincer sa ii castig apoi o sa am si idei sa ii "farm"
Sincer sa ii castig apoi o sa am si idei sa ii "farm"

Posted 26 March 2013 - 08:19 PM

Daca as castiga atatia bani as construi un bloc nou sa imi aduc toti amicii apoi sa bem bere pe scari

Posted 26 March 2013 - 08:22 PM

Daca as avea acesti bani 700.000 i`as pastra eu si restu i`asi da la spitale /maternitati / saraci.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users