Your work is awsome my friend !
And i work on C4D But damn like that xD "Never" !
Ca de obicei uimesti cu fiecare lucrare, surprinzi fiecare detaliu, umbra, nu-ti scapa nimic.
Imi plac foarte mult acele avatare pentru steam si semnaturile in C4D, cred ca toata lumea apreciaza ceea ce faci, mai ales cadourile.( iti multumesc din nou pentru semnatura )
Asteptam urmatoarea serie de lucrari.
Nushulica fara frica arta in toata splendoarea ei te admir pt tot ce faci si sa sti ca am luat portofoliul tau de la prima pagina la ultima si se vede o evolutie de la o pagina la alta felicitari continua in ceea ce faci ca iese bine
In C4D te descurci 100% Iar in Photoshop nu mai zic .. Esti foarte bun la ceea ce faci .. Daca ai putea sa-mi faci si mie un suvenir cu o semnatura in C4D ?
Bravo ma . Esti chiar unul dintre cei mai buni de aici . Tot asa ! Imi plac foarte mult creatiile in C4D.
Sunt superbe mai . Bravo! Nu am ce-ti reprosa . Ceva cu nAkked o semnatura in C4D ceva .
Ştii că te apreciez enorm pentru ceea ce faci, nu doar pentru că depui efort pentru asta, ci pentru că lucrezi cu plăcere.
Respectul meu pentru asta, sper că mă mai ţii minte.
Si in cazul tau.
Eu chiar nu am ce comenta. Ai un portofoliu de milioane.
Tine-te de treaba, si vei ajunge sus.
Edited by nExow, 05 May 2014 - 09:47 PM.
text bolded integral. Avertisment
Cinema 4D & PS:
No comment, creații foarte bune . Te descurci foarte bine în c4d, felicitări.
Creatia de mai jos in C4D este incredebila . se vede efortul dar mai ales experienta care o ai . K.W
Multumesc de pareri.
-------------------------------
Photoshop:
Render:Semnatura:
Doamne.ce superba poate fi semnatura asta..
Textul nu prea se vede insa arata bine si e integrat in background.
Imi place foarte mult ideea, la fel si la lucrarea precedenta.
Asteptam urmatoarea/urmatoarele creatie/creatii si daca ai timp poate faci un tutorial cu una dintre lucrarile pe render.
Edited by xDarkBlue, 10 May 2014 - 06:31 PM.
Asteptam urmatoarea/urmatoarele creatie/creatii si daca ai timp poate faci un tutorial cu una dintre lucrarile pe render.
Ti-am facut tutorialul, il postez imediat. E al doilea tutorial al meu....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stock: Semnatura:
Render: Semnatura:
The Cave are tutorial.
Ti-am facut tutorialul, il postez imediat. E al doilea tutorial al meu....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stock:
Semnatura:
Render:Semnatura:
The Cave are tutorial.
Apreciez, o sa revin cu un outcome mai pe seara.
Semnatura arata superb, nu stiu daca imi va iesi macar pe aproape.
La mai multe !
Felicitari, defiecare data cand intru in acest portofoliu raman impresionat!
Tine-o tot asa!
Edited by rra, 12 May 2014 - 12:56 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users