Pe nicio comunitate de design nu am vazut pe cineva mai bun ca tine , ai niste lucrari incredibile , lucrezi cu atentie incat nu scapi niciun detaliu mic.
Meriti tot respectul meu
Pe nicio comunitate de design nu am vazut pe cineva mai bun ca tine , ai niste lucrari incredibile , lucrezi cu atentie incat nu scapi niciun detaliu mic.
Meriti tot respectul meu
Fara doar si poate unul dintre cei mai buni designeri din tara, chiar primul.. .
Tot respectul
Fara doar si poate unul dintre cei mai buni designeri din tara, chiar primul..
.
Tot respectul
Tu nu ştii ce înseamnă a fi DESIGNER. Felicitări Nushu. Concepţia ultimei lucrări este uimitoare, gândită foarte bine...
Bravo lucrezi bine tine-o tot asa tot respectul
Edited by Razvi !? jR, 04 April 2014 - 08:54 AM.
Imi plac foarte mult creatiile tale,te-ai gandit sa ne faci si niste tutoriale ?
Sunt superbe, la asta:
trebuia sa faci bila cum e acel ... chestia aia de curge, ma refer sa se vada doar jumate, sau ma rog 75%
P.S. Joci Lol?
Am vazut ca foarte multa lume de pe forum foloseste gif-uri. Eu am in calculator vreo 200 si ceva de bucati de vreo 3 ani. Asa ca de acum incolo, la fiecare postare a mea o sa postez si 5 gif-uri pe care le puteti folosi/modifica dupa bunul plac:
Cinema 4D & AE:
Cinema 4D:
Edited by Nushu., 21 April 2014 - 09:38 AM.
Multumim de gifuri.
Creatia pt RAR este foarte inspirata arata foarte bine.
Cele 2 din Cinema 4D dementiale facute cu maestrie de catre un maestru al artei.
Felicitari inca o data.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users