After Effects:
Stock:
Frate deci m-ai uimit cu celelalte creatii dar la asta m-ai lasat fara cuvinte . Cat ai lucrat la ea ? Si in ce programe?
After Effects:
Stock:
Frate deci m-ai uimit cu celelalte creatii dar la asta m-ai lasat fara cuvinte . Cat ai lucrat la ea ? Si in ce programe?
Multumesc de pareri.
Mai mult mi-a luat decuparea stock-ului decat efectele in sine(pentru ca atrebuit sa tai tot separat: cap, corp, maini, etc)....per total cam o ora si ceva.....
In PS si AE...atat.
Mai sterge te rog din PM-uri, ca vreau sa iti cer ceva te rog sau imi poti lasa id-ul tau prin pm? chiar te rog
Sunt WOW , dar eu spun ca la semnaturi , trb un text.. si la c4d , alta culoare , zic ca arata mai bn , dar oricum si asa sunt frumoase , felicitari!
Va rog sa numai cereti semnatura/avatare aici , puteti sa intrebati pe pm .
ON : Imi place ce faci din render , se vede experienta nushule , viata lunga sa ai .
Foarte faine
poti sami faci si mie 1
Nu, nu poate "sati" facă şi ţie "1" .
ON : Ultimele două semnături sunt perfecte, culori, claritate ... Iar acele ''Blonaşe'' în C4D sunt foarte frumos structurate ... Dar ce material ai folosit ? .
Deci Nushu,esti extraordinar.
Cred ca e a 10 oara vcand iau toate paginiile la rand si ma uit la toate creatiile.
Ma face sa ma simt bine,ma pune int-ro dispozitie frumoasa.
Daca poti sa-mi faci si mie un avatar,pe orice tema.Ar fii super.Pentru ca,din cate vad au mai cerut si altii,si le-ai facut.
Dar ce material ai folosit ?
.
Am folosit "glass".
Multumesc de pareri, o sa incerc sa vad ce pot sa fac pentru fiecare, dar pe rand, in timp, in functie de timpul meu disponibil....si ce e cel mai important: Nu-mi place sa fac lucrari la fel pentru toata lumea.
La capitolul Ae,Cinema stai bine insa la semnaturi mai ai de lucrat,dar nici nu cred ca te cam pasioneaza.
Photoshop:
Render:
Semnatura:
Render:
Semnatura:
Cinema 4D:
Sincer sa fiu, sunt bestiale....in photoshop esti AS, in ae nu mai zic, un profesionist, baga tare .
Intodeauna m-ia placut cum lucrezi. Nu Stiu ce sa zic m-ai lasat fara cuvinte omule.
Lucrezi Smecher rau. Bafta incontinuare
0 members, 2 guests, 0 anonymous users