Numele Obiectului : SteelSeries 6G V2
Tipul : Tastatura
Firma de care este facut : SteelSeries
Cat costa : 375 RON
Imagini ( minim 1) : http://gaminggear.ro...eries-6g-v2.jpg
http://gaminggear.ro...eries-6g-v2.jpg

[CS16] Tastatura SteelSeries 6G V2
Started By
TinKODE.mix
, Dec 01 2012 02:35 PM
Posted 01 December 2012 - 02:35 PM

- zerocool likes this
Posted 01 December 2012 - 02:47 PM

Perfecta! Imi place acest gen, rezistenta simpla si butoane mari 
@ dar la fel la ce pret are pot doar visa

@ dar la fel la ce pret are pot doar visa

Posted 01 December 2012 - 02:51 PM

Prețul nu este mare , dar pentru o tastatură da cu 375 de ron poți să îți iei una la fel , puțin mai slăbuță dar cu butoane rezistente..
Posted 07 December 2012 - 05:57 PM

Posted 09 December 2012 - 04:37 PM

Posted 17 December 2012 - 07:34 PM

Ce o fi asa de special la tastatura asta nu stiu ca tot butoanele alea le are,cumperi mai mult firma decat marfa !
Posted 01 January 2013 - 10:22 PM

Posted 01 January 2013 - 11:11 PM

Are un preț prea mare.. și nici nu merita !
Nu merita?! Poate nu esti informat dar pentru gameri cel mai bun gaming gear este cel de la razer sau steelseries

Posted 01 January 2013 - 11:27 PM

ce face tastatura asta? iti da de manacare ? iti fac temele pentru scoala ? iti calculeaza cat mai ai de trait ? nu inteleg frate. daca ai cs-ul in sange. iti trebuie un pad un mouse si niste casti mai bune si in rest , tastatura ? ia o vechitura de genius daia. si n-ai probleme
cu 375 lei prefer sa-mi iau ceva ce am nevoie si ma ajuta. nu o tastatura. :\
Posted 19 January 2013 - 01:23 PM

ce face tastatura asta? iti da de manacare ? iti fac temele pentru scoala ? iti calculeaza cat mai ai de trait ? nu inteleg frate. daca ai cs-ul in sange. iti trebuie un pad un mouse si niste casti mai bune si in rest , tastatura ? ia o vechitura de genius daia. si n-ai probleme
Daca chiar te consideri un gamer inrait si vrei sa ajungi sus sa ajungi cunoscut uite ca , chiar iti iei si o tastatura mai scumpa , nu va inteleg ma vreti sa jucati cs ca in PGL da nu va luati GEAR , ba ca e prea scump ba ca nu stiu ce , apoi nu mai comentati ma daca veniti aici sa ziceti doar ca pretul e mare si sa insiri acolo ca iti da de mancare si iti face temele ... Peste tot vad numai '' Pretul prea mare si '' ce face asta iti face cartofi prajiti , temele , plimba cainele ? '' Nu se face asa ...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users