Este adevarat ca te-am rugat sa lasi in pace categoriile pentru care ai nevoie de acces la FTP-ul serverului? Binenteles... partea asta, de ce nu o postezi?
Intr-o alta discutie te-am rugat sa nu mai inchizi topicurile din urmatoarele categorii:
- cereri de orice fel (asta include si schimbarea numelui...);
- abuz admin(Owners only) - ptr ca de mai multe ori se lasa cu pedepse de -1,-2,+1,+2....etc....
- Regulament server/forum(Owners only) - Numai Detinatorii stabilesc si revizuiesc Regulile unei Comunitati;
- Staff only, in cazul in care sunt topicuri de reclamatii intra admini - acestea le decid NUMAI DETINATORII... la fel ca si la abuz admin;
Ce poate fi atat de greu de inteles? Ti-am explicat mereu si motivul pentru care sa le lasi in pace: NU ai acces la FTP si numai Detinatorii pot lua masurile, pot face modificarile si pot indeplini anumite sarcini!
Sper ca macar acum sa tii cont de ceea ce te rog de peste 4 luni...(in poza postata de tine mai sus se vede clar ca nu era prima data cand te rugam ce sa nu faci pe forum... Ms ptr poza!) apoi vii si faci pe victima pe forum... nu e frumos asa!!! NU are nimeni nimic cu tine, atata timp cat te supui regulamentului si celor care l-au facut!!!!
Edited by The WOLVERINE, 03 November 2013 - 05:20 PM.