Jump to content

Photo

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• This topic is locked This topic is locked
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 member(s) have cast votes)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. NU (8 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

Vote

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13
  • Country: Country Flag

Este adevarat ca te-am rugat sa lasi in pace categoriile pentru care ai nevoie de acces la FTP-ul serverului? Binenteles... partea asta, de ce nu o postezi?

Intr-o alta discutie te-am rugat sa nu mai inchizi topicurile din urmatoarele categorii:

- cereri de orice fel (asta include si schimbarea numelui...);

- abuz admin(Owners only) - ptr ca de mai multe ori se lasa cu pedepse de -1,-2,+1,+2....etc....

- Regulament server/forum(Owners only) - Numai Detinatorii stabilesc si revizuiesc Regulile unei Comunitati;

- Staff only, in cazul in care sunt topicuri de reclamatii intra admini - acestea le decid NUMAI DETINATORII... la fel ca si la abuz admin;

Ce poate fi atat de greu de inteles? Ti-am explicat mereu si motivul pentru care sa le lasi in pace: NU ai acces la FTP si numai Detinatorii pot lua masurile, pot face modificarile si pot indeplini anumite sarcini!

Sper ca macar acum sa tii cont de ceea ce te rog de peste 4 luni...(in poza postata de tine mai sus se vede clar ca nu era prima data cand te rugam ce sa nu faci pe forum... Ms ptr poza!) apoi vii si faci pe victima pe forum... nu e frumos asa!!! NU are nimeni nimic cu tine, atata timp cat te supui regulamentului si celor care l-au facut!!!!

Edited by The WOLVERINE, 03 November 2013 - 05:20 PM.

• Xia.Alecsia likes this

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Gata cu injuraturile si justificarile detinatorilor pe forum??? Oare nu ne facem de doi lei cu asemenea limbaj? L@wless dezamagitor, chit  ca stiu ca ti se rupe de ce zic eu, dar tot nu ma pot abtine sa nu iti atrag atentia ca asta nu e limbaj de postat pe forumuri vizavi de o fata/femeie, chiar de ar fi cea mai mai panarama de pe fata pamanatului. Ar trebui sa vada si ceilalti detinatori ce frumos stim noi sa vorbim, sa ne justificam si apoi sa se dea topic closed ca e de toata jena!

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12

L@wL3sS datorita limbajului tau ai ramas fara acces pe forum.

Alezxia  lasa off-topicul deoparte 

Edited by Jocky ;x, 03 November 2013 - 05:45 PM.

• Xia.Alecsia likes this

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Nu respectati Regulamentul, asa veti pati...ca ei !

Ideea de baza este ca la fiecare topic sa vorbiti numai despre subiectul respectiv si nu sa va injurati pe langa... ptr injurii si alte tampenii personale, folositi mesageria privata !!!

Iar despre acest topic, D-nul Chris inca nu m-a lamurit cu nimic, si DA, inca sunt impotriva faptului ca el sa aiba acces marit si pe server.

Cand voi considera ca intr-adevar s-a schimbat si ca cel caruia nu ii pasa de nimic nu mai este, iar el este ceva benefic pentru server, atunci am sa ii maresc eu accesul fara sa o ceara, asa cum am facut mereu si cu altii care au meritat: nap, Destroy, Doktoru....etc.

Pana atunci, il rog pe D-nul Chris sa isi inchida acest topic, asta daca nu cumva mai are vreun argument convingator la adresa mea!

Va salut!

• Crissw and Xia.Alecsia like this

Stres-oficial

Stres-oficial

Member

• Membru
  • 20 posts
  • 3 topics
  • Joined 27-October 13

salutare , rog ownerii sau cine se ocupa de pluiginuri sa verifice cel de antirush deoarece are erori . pe server scrie ca tine 20s dar de multe ori tine aproape toata tura sau pana se pune bomba .

daca ma insel , scuzati.

• Xia.Alecsia likes this

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

S-a rezolvat "problema" 

Pacat pentru L@w ca a pierdut accesul pe forum ..

Topic closed !

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Da...Si mie mi sa intamplat...

• Stres-oficial likes this

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Nu stiu ce are sau de ce, dar nu`mi merge adminul ...Il aveam pe, Placintica. si dupa mi la schimbat ... pe alt nume, respectiv WTF ? Alexia! dar nu merge...Prima data imi scria asta "Rezervati loc pe sv. Best.cs16.Ro" si dupa ce am reusit sa intru pe sv nu imi mergea deloc ...Pe absolut nici un nume ...[Placintica. / WTF ? Alexia!] ....Am scris in consola setinfo _cs16 pass. dar degeaba ...

Edited by Alezxia, 04 November 2013 - 04:35 PM.

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

ai prea multe setinfo _ in cfg :) sterge din ele trebuie sa fie maxim 3 !

Xia.Alecsia

Xia.Alecsia

Ultras Member

• Banned
  • 471 posts
  • 17 topics
  • Joined 13-August 13

Problema Rezolvata :)

WiPXP

WiPXP

Addicted Member

• Membru
  • 267 posts
  • 13 topics
  • Joined 26-May 13

da . asa e

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

o sa ia la cunostinta detinatorii , deja sunt 3 oameni care afirma il lasam pe wolverine sa inchida topicul si sa ocupe de plugin !

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 posts
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
S-a anuntat deja ca pot fii probleme... Se va lucra la asta, lucru de care se va ocupa Wolverine!

Este adevarat ca uneori este o problema cu timpul AntiRush ului, dar va asigur ca se va remedia!

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Pluginul e setat de mn la 20 de sec.insa daca s-a dat rr la sv a revenit la default de 60 de sec.am adaugat setarea asa ca pe viitor nu vor mai fii probleme!!Multumesc de obs!

• Stres-oficial likes this

Cubanezu92

Cubanezu92

New Member

• Membru
  • 145 posts
  • 8 topics
  • Joined 23-December 11

Am acceptat primul kick , cu toate ca m-am uitat in istoricul conversatiei , nu a zis spect in/out ceva de genu ci pur si simplu a dat kick ca eram spectator la 3 dimineatza ...

Am intrat pe server inapoi si i-am cerut explicatie , apoi iar kick de vreo 2 ori la rand pt faptul ca stateam spect  ... 

dm-O3M0.png

Intrebare L@wless daca eu eram gradul tau si tu al meu si ti-as fi facut si eu la fel , cred ca ma luai la injuraturi ... 

Ti-am gresit cu ceva sa`mi vb cu "dc draq" si sa-mi dai kick ? 

Aceasta nu e o reclamatie nu-ti vreau raul ca admin , vreau sa vad ce fel de persoana esti si dc te-ai comportat asa ...

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

A innebunit si asta!!! O sa vb cu e sa vedem ce motive are...stai linistit ca nu e baiat rau! I-o fi trecut lui ceva prin cap de ti-a dat kick... Asteptam sa vedem ce motivatie a avut!

• Xia.Alecsia likes this

Stres-oficial

Stres-oficial

Member

• Membru
  • 20 posts
  • 3 topics
  • Joined 27-October 13

Salutare tuturor!

Poate ca mi-ati sesizat absenta de pe server , poate nu .  Tin sa va anunt ca de alataieri seara sunt bolnav si nu pot sta la calculator . Ne vedem in cateva zile ... spor!

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

sa te faci bine.

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

cred ca s-a gandit ca stai afk la 3 dimineata pentru a face ore mai mult ca sigur !

Cubanezu92

Cubanezu92

New Member

• Membru
  • 145 posts
  • 8 topics
  • Joined 23-December 11

Pe bune ore ? pentru ce ? La ce ma ajuta orele ?

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users